Pages

Friday, September 24, 2010

ad aku kisah...

ak bkn anak raja,bukan anak sultan..
ap y korg xpuas atie sgt,klu ak sombg pom xde plak nk susahkn korng rsenye..
sory ler klu ad wt korng skit atie ng k'smbongn ak 2..
arap2 d'maafkan..peace!!

Thursday, September 23, 2010

huehuehue

tbe plak rjin nk updte blog mlm neh..b4 neh pom rjin gk tp mls sket je..mlas ttp ad ok.
esk xdea kls,so klu xtdo mlm neh pom xpe sbb bleh qada esk..

ummphh..
korg prnh dgr x parasit,ok bg y xprnh dgr skrg korg dh dgr kn,xslp ak bio f4 ad blaja sal parasit2 neh..
haishh ak pom xtau ak nk bgtau ap sbnrnye, y ak tau nk cte sket sal sejenis manusia neh y suke akan brang o hak org len,rsenye xde kene mgena ng parasit kn??ok abai kn..
neh nk bgatau sal sejenis mnusia neh y suke sgt akan barang o hak org len..diaorg neh klu brng org len brng 2 jgak la y diorg suke ok contoh si A neh ad kasut,konon bru beli la kn,tibe si B pom nk beli gk slpas tgk si A pakai,padahal b4 si A neh beli bukan men kutuk lg si B neh akan kasut 2..xfham btol,ap masalh si B 2 sbnrnye??cube korg pk..ok 2 y jenis beli,neh y jenis pnjam plak,contoh nye si A neh nk beli pensel,mse nk beli pensil 2 bukn men komen lg si B sal pensel 2,tp bile dh beli si B neh mula la nk pnjm,klu stakat pnjm saje xpe,neh ciap buat hrta sndri ag..panas btol makk.aishhh..
ok neh y jnis suke kt brang org,klu jenis suke kt hak org lg ssh,konon die xnak jwatan 2(contoh la neh),pah2 lps org len ambik jwtn die mula la t'hegeh2 nk buat 2 nk buat neh nk tnjk konon die neh lbey pro dri org 2,padahl mati-matian die ckp xnk msuk cmpur dlm hak msing2,bile hak die di'ambil org mula la nk tnjuk terror..
klu y jenis suke someone y dh jd hak org pom ad
gk,dlu mse orng nk kat dia,xnk,konon nk cri y lbey ok,lbey cun,lbey nsem,tp ble org 2 dh jd hak org laen mula la die buat2 lembik tengkok konon skrg bru mnyesal,bru sdar y dia 2 syg kt org 2..eh org2 cm nie ap hal??jenis xske tgk org idop senng ke cmner??

ok itu cite laen,skrg neh nk cntinue blik sal parasit,actely parasit 2 mcm ktaorg la y idop sling m'mrlukan each other..susah senng same2,sdey hepy same2,sakit shat same2..ak pom xtau ap same nye kitaorg ng parasit neh tp y ak tau,tanpe korg idop ak kosong..ok kosong..zero 0-0..really2 luv u oll babe...muahhhhhhhhh...

p/s: apa y ak tau parasit neh idop die ske
m'numpng kesenangn orang laen..aikkk

Thursday, September 16, 2010

gediks

bile tgk blog mmber2 mriah duk cite sal 'hangout dolls' neh cm gediks plak nk post kt blog sndri..
tp hkiktnye ak neh p'mls..y pntg tdo lu,xkn larinye klu xpost dis nyte..hehe..

nyte sume..

Sunday, September 12, 2010

rayer...

ari neh raye ke-4... asenye dh xde mood rye dh..borim..rye taon neh biase je,same je la ngn raye2 taon lps pom..hurmmm...ntah ler..
xde mood r..
daaaaaaa

Monday, September 6, 2010

JAHAT


Aku sudah serik bercinta
Kerna asyik berakhir dengan kecewa
Tapi sejak hadirnya dia
Semua sistem kawalan kini terdedah

Kepala kata jangan gelojoh (no)
Hati pula kata pergi (go baby go)
Benarkah cinta itu buta
Kerna tak nampak apa selain dia

Korus
Aku aku
Bagaikan sudah terkena mantera cinta
Dari manakah kau datang menyerang
Diriku diriku
Yang disangka kebal
Oh jahatnya kamu
Jahatnya kamu
Engkau engkau
Penyebab diriku terigau-igau
Kini ku terbayangkanmu hampir setiap waktu
Ku mahu ku mahu denganmu selalu
Oh jahatnya kamu
Jahatnya kamu

Apa agaknya sudah jadi
Pada ingkar untuk tak bercinta lagi
Walaupun belum bersedia
Tapi hatiku mendesak dan menggesa

Ulang korus 2X

Jahatnya kamu
Jahatnya kamu

p/s: saje je xde kene mengena ngn y idop atau mati..heeee

Thursday, September 2, 2010

...............

yea3x...esk blik kg...

2dei mls sgt2 nk g kls,tggu mse nk blik je..
kul 8a.m kls pesonaliti,ak strt zkir dh..sengguk2 ats meja..
pah2 kul 10, kls tamadun..kls y pling ak ske..nk tau knpe,sbb bleh tdo,bleh borak2,bleh gelak2,bleh gedik2,bleh makan>oppss lpe pose kn< ambik2 pic ag.. tiap kali ak nk snap gmbr mst die syum je,dlm hti ciap ko bdak nih..

maaf puan,sy ngntk sgt..so ni jelah cara nyer..




















*klu korg nk tau y pkai tdg wrn cklat 2 la ustazah sy..cantik x?